Pages

19 July 2009

buntu

tidak kusangka dunia internet sudah makin boring, ataupun aku yang boring?

aku tidak tahu apa yang hendak di-blog. bila ada idea, login blogger, tetiba sudah tak jadi blog.

aku kena mencari ilham. esok street shoot. yahoo! setelah sekian lama terperap di rumah. tak sabar pula aku ini.

ok semua, update melalui twitter je la. add aku @rainingheaven :)

4 comments:

Sham Hardy said...

ada masa kang kita shoot sama-sama yer..

rainingheaven said...

sham : photowalk this sunday jom! tgk kat fotografikr k

tia said...

betul-betul-betul..
idea tu datang tak kena waktu.
bilan nak post entri,
tiba-tiba takde idea lah plak.

rainingheaven said...

tu la pasal. makin hari makin tak tau nak tulis ape. sbb aktiviti harian sudah menjadi rutin..

eh. .kerja yang dh jadi rutin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...